۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

جزئیات جدید از جنایت مسلحانه و آتش سوزی در شهربازی مشهد

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: با دستگیری ۳ برادر متهم به جنایت مسلحانه در یکی از مناطق ییلاقی اطراف مشهد، ریشه‌یابی حوادث تکان دهنده آرامگاه فردوسی با دستور ویژه قضایی آغاز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 29
کد خبر: ۲۵۲۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار احمد نگهبان درباره پرونده جنایت مسلحانه و آتش‌سوزی در یکی از شهربازی‌های مشهد اظهارداشت: ۱۸ تیرماه خبر درگیری مسلحانه در محل غرفه‌های اجاره‌ای شهربازی در مقابل آرامگاه فردوسی، پای نیرو‌های انتظامی را به پرونده جنایتی مسلحانه در مشهد بازکرد؛ در این درگیری جوان ۳۳ ساله‌ای هدف گلوله قرار گرفته بود که توسط خودروی عبوری به بیمارستان طالقانی مشهد منتقل شده بود، اما این جوان که «علی-ب» نام داشت و با شلیک سلاح وینچستر مجروح شده بود با وجود تلاش کادر درمان فوت شد.

وی افزود: هنوز بررسی‌های مقام قضایی درباره چگونگی وقوع جنایت مسلحانه ادامه داشت که ناگهان شعله‌های سرکش آتش در غرفه‌های اجاره‌ای شهر بازی زبانه کشید و تعداد زیادی از غرفه‌ها را به خاکستر تبدیل کرد و امدادگران آتش نشانی عازم شهربازی اطراف آرامگاه فردوسی شدند و آتش را خاموش کردند.

سردار نگهبان تصریح کرد: تحقیقات قاضی عارفی راد در مرکز درمانی بیانگر آن بود که جوان ۳۳ ساله علاوه بر اصابت گلوله، هدف ضربه چاقو نیز قرار گرفته است به همین دلیل، جسد برای تعیین علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت و بررسی‌های تخصصی برای دستگیری متهمانی که ۳ تن از آنان برادر بودند با دستور قضایی آغاز شد.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: رصد‌های اطلاعاتی مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی مشهد نشان داد ۳ برادر که از متهمان اصلی ماجرا‌های وحشتناک آرامگاه فردوسی هستند به شهر‌های شمالی گریخته‌اند، اما طولی نکشید که ۳ برادر زیر چتر اطلاعاتی پلیس قرار گرفتند و به مشهد هدایت شدند.

وی اظهارکرد: ۳ متهم مذکور به منطقه ییلاقی ابرده رفتنداما همچنان زیر ذره بین حفاظتی پلیس بودند تا اینکه سوئیتی را در آن منطقه اجاره کردند و به طور مخفیانه مستقر شدند و سرانجام روز گذشته ۳ برادر که هادی، وحید و حمید نام دارند در یک عملیات ضربتی و هماهنگ در روستای ابرده دستگیر و به مشهد متقل شدند.

سردار نگهبان گفت: تحقیقات بیشتر برای ریشه یابی حوادث تکان دهنده در اطراف آرامگاه فردوسی مشهد با دستور ویژه قضایی همچنان ادامه دارد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار